Keukens Verhaeghe

Keukens - Badkamers - Interieur - Inbouwkasten

Keukens Verhaeghe is een klein familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring in de keukenbouw. Het bedrijf startte als eenmanszaak, opgericht door vader Lionel Verhaeghe. Al na enkele jaren vergezelde zoon Kristof zijn vader, eerst als student in de vakanties, later als zelfstandig helper.

Keukens Verhaeghe BVBA werd in zijn huidige vorm opgericht in 1998. Vader Lionel en zoon Kristof werden beiden zaakvoerder en op dat moment verhuisden ze ook van locatie. Het kleinere magazijn in de Grijspeerdstraat in Gits werd ingeruild voor een groter nieuw atelier in de Koolskampstraat, nog steeds te Gits.

Naast keukenbouw en badkamerinrichting werd ook het accent verlegd naar totaalinterieur. Hoewel keukens nog altijd het grootste deel van de productie uitmaken, worden ook steeds meer dressings, bureelinrichtingen, halkasten, slaapkamers en ingemaakte kasten op maat gemaakt.

Hoewel het bedrijf doorheen de tijd enorm geƫvolueerd is, is de visie steeds dezelfde gebleven. Alles wordt in eigen atelier op maat gemaakt. Gespecialiseerde machines en jarenlange ervaring zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. Alles wordt van het begin tot het einde opgevolgd door dezelfde persoon: van het eerste gesprek en de offertebespreking, tot het maken en het plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte opvolging, er zijn ook geen extra kosten voor een grote toonzaal of extra personeel. Dit leidt tot een eerlijke prijs voor een heel kwaliteitsvolle keuken, badkamer of kast op maat.

Keukens Verhaeghe BVBA staat voor maatwerk, kwaliteit,
een eerlijke prijs, een stipte levering en service na levering!

Wij hopen u te mogen verwelkomen,
Kristof Verhaeghe

...dagboek vol herinneringen...